Anasayfa > Genel > Bilim Şenliği Kapanış

BİLİM ŞENLİĞİ ÖDÜL TÖRENİ

Pınar Eğitim kurumları Özel Ankara Pınar Ortaokulu tarafından, bilimsel düşüncenin bir toplumu çağdaş uygarlığa götürecek en gerçek yol gösterici olduğu bilinci ile Ankara genelinde ortaokula devam etmekte olan öğrencileri Fen Bilimlerinde çalışmalar yapmaya teşvik etmek, öğrencilerin Fen derslerine olan ilgilerini artırmak, proje çalışmalarına gereken önemi vermek, eğitimin kalitesini yükseltmek, grup çalışmalarına yatkın öğrenciler yetiştirmek ve bilimsel gelişmelerine katkıda bulunmak “HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRAN İCATLAR” konulu bilimsel proje yarışması düzenlenmiştir.

Pınar Eğitim kurumları Yenimahalle kampüsünde açılışını yaptığımız “HAYATIMIZI KOLAYLAŞTIRAN İCATLAR” konulu geleneksel 13. Bilimsel proje yarışması ödül töreni Pınar Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Ali BULUT ve diğer kurum temsilcilerinin katılımlılarıyla gerçekleşti.

Proje yarışmasının sonucunda jüri üyeleri projeleri  tek tek dinleyerek dereceye giren öğrencileri belirlediler.  Yarışmamıza 8 okul, 63  proje  katılmıştır.

Dereceye giren eserler şunlardır :

Birinci:Zehra YILMAZ “ENGELSİZ MUTFAK” ÖZEL ÇANKAYA PINAR ORTAOKULU

İkinci:NAME ODABAŞI “ÜŞÜMESİN BEBEĞİM” RIZA ÇÖLLÜOĞLU İMAMHATİP ORTAOKULU

Üçüncü:MEHMET EREN İLERİ “EĞLENCELİ KİTAP” RIZA ÇÖLLÜOĞLU İMAMHATİP ORTAOKULU

5 öğrencimizde mansiyon ödülü kazanmaya hak kazanmıştır.

Facebook'ta Takip Et Twitter'da Takip Et
Adres: Mehmet Akif Ersoy Mahallesi Yeşilay Caddesi No:36 Yenimahalle - Telefon: (312) 332 42 00 (05) - Faks: (312) 332 42 08 - E-Posta: bilgi@pinarkoleji.com

Web Tasarım Teknobay